fashion-show-1746621_640

Vem tycker inte om kläder och inredning?

Människan har i tusentals år, sedan kläderna ”uppfanns” varit intresserade av att se bra ut och ha de allra senaste och modernaste plaggen. Denna besatthet av utseende sitter kvar och är starkare än idag. Vi är inte sämre här på www.kimpe.se och kommer att samla fakta, länkar och relevanta artiklar här.

Vare sig du är tjej eller kille, gillar casual, rockstyle, suit up eller älskar att gå runt i en galaklänning, hoppas vi att du kommer hitta något intressant här! Att syssla med kläder och mode ska vara roligt, det är prioritet nummer ett enligt oss. Att se snygg ut är bara ett plus.

Inredning och design

Inredning är också en klassisk aktivitet människan sysslat med länge. Kanske inte lika gammal som klädmode, men knappast långt ifrån. De fattiga bönderna kanske inte började fokusera på sitt boningshus utseende förrän deras levnadsstandard höjdes. Men rika och betydelsefulla människor, grevar, furstar, kungar, kejsare och faraoner, har i tusentals år njutit av en väldekorerad omgivning.

Kombinerat med inredning och design går även bygg och renovation. Det är två olika fysiskt krävande sysslor, men båda resulterar i kreativt skapande.

Vi kommer förutom klädmode samla fakta och relevant information kring inredning, design och bygg här.

Har ni något tips? Kontakta oss här!